IBB Make Up Challenge December 2013

Hai semua ๐Ÿ˜€ apa kabar?ย 
Udah lamaaaaaa banget sejak aku ikut IBB MUC. Mungkin karena aku ga punya banyak waktu luang bulan2 ini buat mikir dan bikin makeup look. Yah, jadi bulan Desember ini aku ikut lagi IBB MUC dengan tema “CARNIVAL” dan MUC ini disponsori oleh D’EYEKO ^^

Hi everyone ๐Ÿ˜€ how are you?
It’s been a very long time since the last time I joined IBB MUC. Because I don’t have very much time lately to think and create a look. Well, this month I join IBB MUC again with the theme “CARNIVAL” and this MUC is sponsored by D’EYEKO ^^

carnival ibb des

Dan makeup look yang aku buat ini bertemakan natal ^^ Karena sebentar lagi natal jadi aku pikir apa salahnya buat look dengan tema natal ๐Ÿ˜€ Makeup look ini colorful, fun, dan secara bersamaan edgy dan elegant. Aku namain “CHRISTMAS LIGHTS”

And I decided to create a Christmasy makeup look ^^ Because Christmas is in a couple weeks so I figured why not create a Christmas look ๐Ÿ˜€ This look is colorful, fun, but edgy and elegant at the same time. I call it “CHRISTMAS LIGHTS”

Here’s my look :

IBB Make Up Challenge December 2013 by Jessica Alicia
IBB Make Up Challenge December 2013 by Jessica Alicia
IBB Make Up Challenge December 2013 by Jessica Alicia
IBB Make Up Challenge December 2013 by Jessica Alicia

Products used :

    • Face of Australia Lasting Looks Natural Foundation
    • Maybelline Dream Lumi Touch
    • Revlon Photoready concealer
    • Maybelline Dream Matte powder
    • Color my Brows (01 Rich Brown)
    • ZA everbrow
    • VS eyeshadow primer
    • Coastal Scents 88 original eyeshadow palette
    • Loreal Infallible pencil liner
    • Dollywink liquid liner (black)
    • Maybelline Gel Liner (black)
    • Fake lashes (no brand)
    • Maybelline Falsies mascara
    • Physicians Formula Happy Booster blush
    • Rimmel Natural bronzer
    • The Balm MaryLou Manizer
  • Maybelline Bold Matte lipstick

Oke itu aja untuk post kali ini.

Kalau kalian juga mau join IBB Make Up Challenge, klik disini.ย Atau buka website IBB diย http://www.indonesianbeautyblogger.com

That’s it!
If you want to join IBB Make Up Challenge, click here. Or visit IBB website hereย http://www.indonesianbeautyblogger.com

You may also like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *